Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Villa Garballo – Villa med 4 soverom og 3 bad.

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Garballo ligger midt imellom Pollensa og Puerto Pollensa og har derfor en kort kjøretur til alle fasiliteter og til de flotte strendene i Puerto Pollensa og Cala San Vicente.

Villaen består av to etasjer og er innredet i Mallorcansk stil blandet med moderne fasiliteter og aircondition i hele huset.
Det er 4 soverom hvorav 2 er dobbeltrom og 2 tomannsrom. Et dobbelt rom med eget bad og to tomannsrom som deler et bad ligger i første etasje. Det fjerde soverommet som er et dobbeltrom ligger i andre etasje og har eget bad og garderobe.
Alle rommene har klimaanlegg (i tråd med lokale energisparende initiativer, eiendommen har tidsbestemt klimaanlegg på alle enheter fra kl. 07.00 til 8.00 – disse tidene kan ikke forlenges og / eller endres).

Første etasjen består av en romslig stue med en god og stor sofa og satellitt tv og DVD spiller. Det er også en spisestue her og et stort og romslig kjøkken som er fullt utstyrt med gasskomfyr, oppvaskmaskin og diverse andre moderne kjøkken fasiliteter.

Uteområdet består av en stor og flott terrasse med en overbygd grill og hagemøbler, det er også bordtennis ute for spill og gøy med familie og venner.
Svømmebassenget har romerske trinn og er omringet av en nydelig hage med solsenger for late dager ved bassengkanten.

Pollensa
– 4 soverom (2 dobbeltrom og 2 tvillinger)
– 3 baderom (2 av dem en-suite)
– Klimaanlegg (på en timer).
– Satellitt-TV og DVD-spiller
– Vaskemaskin og oppvaskmaskin
– Gratis Internett-tilkobling (Wi-Fi).
– Bordtennis
– Pool størrelse: 11 x 3,5 m ca.
– Avstand til byen: 3 Km. (Ca.).
– Avstand til stranden: 3 Km. (Ca.).

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Bente og Tommy Mallorcautleie SA

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til Min. opphold

Restuker

Fra Til Min. opphold
Prisinformasjon
Turistskatten som ble innført i 2016 er inkl i leien for dette huset.
Dette er inkludert i leien
Prisene inkl. sengetøy, håndklær og sluttrengjøring, en barneseng og spisestol til barn.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Innsjekk: 1600
Utsjekk: 1000
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
TV
DVD
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

OBS! Hvis ikke dette huset er ledig eller faller i smak, vil vi kunne hjelpe med å finne et tilsvarende hus etter ønske. Vi formidler ca 300 håndplukkede eiendommer over hele Mallorca, men kun en brøkdel av disse ligger på nettet.

TRANSPORT / LEIEBIL:
Vi har avtale med både transportselskap og leiebilfirma, så for de som ønsker at vi skal bestille transport fra / til flyplassen eller leiebil, så ta kontakt for priser og mer info.

KOKK:
Hva med en fullstendig avslappet ferie? Lei en kokk som kommer og lager frokost og middag, eller bare middag hver dag eller noen dager i uken.
Eller hva med en kokk og evt servitører som kommer og lager et herlig måltid / selskap i hagen. Mange muligheter og veldig flinke kokker!
Ta kontakt for mer info og pris.

BÅTTUR:
Vi kan også anbefale en koselig båttur med Sebastian. En kan velge om en ønsker privat tur der man har båten alene, eller sammen med andre. Ta kontakt for mer info.

Tilgjengelighet

februar 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
mars 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Bente og Tommy Mallorcautleie SA


Mallorcautleie Om oss: Ferie er noe av det vi alle drømmer om, og ser umåtelig frem til. Vi i Mallorcautleie er derfor opptatt av å veilede og hjelpe ”forfrosne Nordboere”, til å nå målet med å kunne oppleve å nyte en avslappende ferie i varmen under palmene på Mallorca. Vi formidler håndplukkete utleieboliger over store deler av Mallorca, og vi hjelper så godt vi kan med å finne akkurat den ferie boligen som du er ute etter! Vi er også veldig opptatt av å yte god service, noe vi stadig får mange og gode tilbakemeldinger på. Boligutleie: Vi formidler utleie av ca 250 fantastiske villaer og leiligheter på Mallorca, og vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige utleiere. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg med å finne den ferieboligen som passer best for deg, og vi lover å yte god service og oppfølging! Vårt motto er at vi alltid skal gjøre det vi kan for at kundene våre skal bli 100% fornøyd, og sånn vil det alltid være!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss