Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Fin og velholdt halvpart av en tomannsbolig med privat basseng og 3 soverom i Albir. Ref. Casa Morena

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Sjarmerende bolig med 3 soverom, 3 bad og privat basseng i Albiråsen. Gangavstand til strand og sentrum med et hav av restauranter og butikker. Flott uteplass med mange sittegrupper og utekjøkken. Store soverom med dobbelsenger og gode madrasser. Kjøkken og bad er også romslige. Ledig for lang- og korttidsleie. Ta kontakt for pris. Prisen settes ut i fra antall leietakere.

Diverse Info:
I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: [email protected] Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Om området:
Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere….

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Boligen er ledig for kort- og langtidsleie og leien fastsettes ut fra antall leietakere. Minimum 2 ukers leie i høysesong.
Innen 7 dager etter boookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1200,- ved korttid og NOK 1600,- ved langtid. Vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ta kontakt og oppgi antall personer, så skal vi komme raskt tilbake med pris.
Dette er inkludert i leien
Priser inkl. vann, norske tv-kanaler og bredbånd ved korttidsleie, men strøm og gass kommer i tillegg både ved kort- og langtidsleie. Leietaker må selv kjøpe gassbeholdere til utegrillen etter behov.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

mars 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
april 2018
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE Spaniaservice CBS betjener området fra Benidorm til Calpe, og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende gamle landsbyene Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia og Finestrat, alle på Costa Blanca Nord (ca. 65 km fra flyplassen i Alicante). KORT- OG LANGTIDSLEIE Vi kan tilby kort- og langtidsleie, og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre (velg “Utleie” fra menyen på venstre side) vil du finne en beskrivelse av boligene – samt en bildepresentasjon og en kalender som viser når boligene er ledige. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117. SPANIASERVICE CBS Spaniaservice CBS (Costa Blanca Total Service S.L.) ble etablert i 2001, og drives og eies i dag av Monica Anfinnsen. Vi har kontor i Altea -like ved den nydelige kirkeplassen. Dette er nabokommunen til Alfaz del Pi og er lokalisert 10-15 min. kjøring fra Benidorm.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss