Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Koselig leilighet med to soverom og to bad sentralt i Albir. Ref: Edf. Capitolio II

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leilighet 1 E i edf. Capitolio ligger i Albir sentrum, ca 200 m fra stranden og med butikker og restauranter like utenfor blokka. Leiligheten ligger i norsk 2. etg. og er på et plan med kjøkken, stue, 2 soverom og 4 sengeplasser, 2 bad og eget vaskerom med vaskmaskin. Utenfor stuen er det en solfylt balkong med utsikt til hagen og bassenget, som ligger idyllisk til i rolige omgivelser på baksiden av blokka. Det er norske tv-kanaler, bredbånd som må bestilles før ankomst og aircondition med kjøle- og varmepumpe i stuen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: [email protected] Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området Albir, som ligger i Alfaz del Pi kommune, er et meget populært reisemål for nordmenn og mange andre nasjonaliteter. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Alfás, som på arabisk betyr “fruktbar jord”, har en lang og rik historie. I dag har området L´Alfás del Pi, som strekker seg over ca. 19 km2, om lag 20 000 innbyggere, hvorav ca halvparten er innflyttere fra ulike land. I tillegg kommer mange turister gjennom hele året. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted å bo. Med ca 4000 tusen fastboende nordmenn i Alfaz kommune er det både norske legesentere, tannleger og optikere, så alt er lagt godt til rette for trygge og gode opphold for store og små. Det er ca 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km syd fra Albir. Diverse Info I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Korttidsleie for inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 5.100,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 3.400,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 3.000,-
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per person per uke.
Langtidsleie (min. 6 ukers leie):
Pris pr. måned: NOK 6.600,- pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring ved avreise (korttidsleie) NOK 800,- og vask av sengetøy NOK 96,- pr. sett, kommer i tillegg til leien. Ved langtidsleie kommer sluttrengjøringen på NOK 1200,-.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Ved langtidsleie skal 1 måneds leie innbetales i depositum.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og internett inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

juni 2018
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
juli 2018
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss