Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

2 leiligheter i enebolig i Alfaz med flott uteområde, basseng og utegrill/peis. Ref. Casa Gehrken

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Gehrken er en stor enebolig som består av 3 leiligheter. Toppleiligheten er ikke for utleie og kun i bruk av eierne når vi ikke har leietakere i leilighetene i underetasjen. Det er 2 leiligheter i underetasjen. Begge har 2 soverom med 4 sengeplasser. Den største har 2 bad og den minste har 1 bad. Utleieleilighetene har hver sin inngang, og ligger på samme plan. I den største leiligheten ble det installert nytt aircondition anlegg i april 2018. Ellers er det kraftige takvifter i alle soverom i begge leilighetene. Leilighetene er godt utstyrt, det er internett og norske TV-kanaler. Leilighetene passer utmerket for f.eks 2 vennefamilier som ønsker å feriere sammen og ha hver sin boenhet, men felles uteplass og basseng. Det er et flott uteområde med en liten velstelt hage, stort privat basseng, utegrill, solsenger og sittegrupper. Utleieleilighetene deler uteområdet og bassenget og er ikke tilgjengelig for andre. Eiendommen er inngjerdet og barnevennlig. Boligen ligger på en åsside i urbanisasjon Miramar i et stille og rolig boligområde uten trafikkstøy litt utenfor sentrum av Alfaz.

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør kommunen Alfaz del Pi til et populært område og Costa Blanca Nord er en av de mest besøkte stedene på fastlands Spania. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: [email protected] Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for stor leilighet er 700 euro per uke. Pris for liten leilighet er 350 euro per uke. Sluttrengjøring ved avreise kommer i tillegg og koster 100 euro for den store leiligheten og 70 euro for den lille leiligheten. Vask av sengetøy/håndklær koster 12 euro per person. Depositum tilsvarer en ukes leie.
Dette er inkludert i leien
Vann, internett og norske TV-kanaler er inkludert i leien.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

juni 2018
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
juli 2018
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss