Velkommen til Alicante, en vakker by som ligger langs Costa Blanca-kysten i Spania. Enten du er solelsker, kulturinteressert eller matelsker, vil Alicante definitivt imøtekomme alle dine feriebehov. Med sine fantastiske strender, historiske severdigheter og nydelige restauranter, er det ingen tvil om at Alicante er et reisemål som bør stå øverst på listen din. Utforsk Alicante med våre 5 beste tips!

1. Santa Barbara-slottet: Dette imponerende slottet ligger på toppen av Benacantil-fjellet og tilbyr spektakulær utsikt over byen og havnen. Ta en spasertur gjennom de gamle murene og oppdag byens historie. Velg trappene eller ta heisen opp til toppen.

2. Nyt strendene: Alicante er kjent for sine vakre strender med krystallklart vann. Ta med deg solkrem og håndkle, og tilbring dagen på en av de populære strendene som Postiguet eller San Juan.

3. Utforsk gamlebyen: Ta en spasertur gjennom de smale gatene i gamlebyen og oppdag den rike historien og autentiske sjarmen til Alicante. Her vil du finne vakre bygninger, sjarmerende torg og lokale butikker.

4. Nyt tradisjonell spansk mat: Alicante er kjent for sin deilige mat. Ikke gå glipp av muligheten til å prøve lokale spesialiteter som paella, fersk sjømat og horchata – en tradisjonell mandeldrikk.

5. Mathallen: Besøk den fargerike mathallen i Alicante – Mercado Central, og opplev en autentisk spansk markedstemning. Her kan du kjøpe ferske råvarer, lokale oster og andre delikatesser.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.