I august 2022 solgte Atle Sommerfeldt Spaniasommer.com til Holthe / Eik & Partners SL etter å ha drevet selskapet i 20 år. 

Spaniasommer har vært en stor del av livet mitt og jeg har gledet meg hver dag til å gå på jobb. Det å jobbe med å markedsføre Spania og eiendom og vise frem mulighetene for folk med å bo i Spania har jeg stortrives med. Jeg er derfor stolt og glad for at et så solid selskap har overtatt og at de nye eierne tar konseptet videre forteller Sommerfeldt. 

De nye eierne av Spaniasommer.com er Holthe / Eik & Partners SL, et eiendomsmeglerfirma med lang og solid erfaring på Costa Blanca. 

Vi er utrolig glade for at vi fikk til dette forteller styremedlem Espen Tjøstheim Eik. Jeg kjenner til Sommerfeldt fra tidligere og vet at det er lagt inn et solid arbeid med nettsiden og merkevaren. Det er vi takknemlige for og ser frem til å videreutvikle dette. 

Fremover vil Spaniasommer.com ha enda mer fokus som annonseportal for utleiemarkedet i Spania. 

Vi skiller oss ut i markedet med en helt annen totalpakke og synlighet enn andre. Samtidig er bruken av nettsiden vår enkel og intuitiv, både for utleiere og leietakere. Og når man i tillegg får publisere helt gratis så håper og tror vi at nettsiden tas imot med åpne armer smiler Espen. 

Med seg i Holthe / Eik & Partners SL har han Rune Antonsen, Roy Myrvoll og Ole Martin Holthe. Sammen har de flere tiårs erfaring med eiendom og markedsføring, både i Norge og Spania. 

Roy Myrvoll, Rune Antonsen, Ole Martin Holthe & Espen Tjøstheim Eik. Eiere av Holthe / Eik & Partners SL

Dette er en nyhet vi har sett frem til å dele. Vi har jobbet lenge med eiendom via selskapet Holthe / Eik & Partners SL, men ser nå frem til å utvide konseptet vårt og jobbe videre med Spaniabolig.no (Kjøp og salg av eiendom i Spania) og Spaniasommer.com (Utleie) Nødvendigheten for en selvstendig annonseportal som utfordrer de store er viktig og det er nettopp dette vi skal gjøre, forteller de fire.

Logg inn

Opprett konto

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse, du vil motta en lenke for å opprette et nytt passord via e-post.