Følg oss på Facebook
   
 
Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
TORREVIEJA - LOS ALTOS Skriv ut

   Tips noen om boligen    Kart   Send en forespørsel   
Selger: Kontakt Arne Hjermind eller Eldar Svendsen   Epost: salg@solymar.no
Telefon: +47 995 09 790 eller +47 906 87 281   Mobil: +47 995 09 790 eller +47 906 87 281
Soverom: 2   Type bolig: Rekkehus
Bolig/Tomtestr: 66 m2   Strandavstand: 1 km
Adresse bolig: Alegria Hills/Los Altos/Torrevieja sør  
Prisantydning:
135 000 €
 
Info om boligen
Flott moderne rekkehus i Los Altos på 66 m2 med 2 soverom og 2 bad.
1. etg. Pris er fra pris.
Felles uteområde med basseng.
 
 
Info om området
Los Altos sør for Torrevieja.
Sentral og attraltiv beliggenhet med nærhet til butikker og restauranter.
Kort vei til La Zenia Boulevard.
 
 
Diverse Info
Visningsturer
Vi arrangerer individuelle turer på forespørsel hele året til alle våre områder. Vi ønsker og gi dere muligheten til å være med og oppleve Spania med sitt herlige klima.
I tillegg til å se på eiendommer, vil dere få en forsmak på hva Spania har å by på av kultur, severdigheter og fornøyelser.

Om du vet hvilket område du ønsker, så anbefaler vi en tur på tre, fire dager. Program for reisen setter vi opp ut i fra dine ønsker. Første del av våre visningsturer er alltid en sightseeingtur i de områdene som kan være aktuelle.

Under ser du ett eksempel på hvordan en slik tur kan være.

Dag 1
Du blir hentet på flyplassen i Spania og vi kjører til hotellet for innsjekk, deretter tar vi en forfriskning og oppsummerer hva som er forventingene og hva som er behovet og ønskelig for resten av visningsturen. Vi fortsetter med en sightseeingtur for å bli kjent med områdene, ser litt på strendene og andre servicetilbud som er nyttig og vite om. Siste del av dagen ser vi på eiendommer. Vi avslutter med middag på en lokal restaurant.

Dag 2
Vi ser på forskjellige typer hus, leiligheter og områder. Vi besøker flere typer eiendommer, noen er ferdig utviklet og andre er prosjekter under utvikling. Vi ser også på brukte boliger hvis dere ønsker det. Vi spiser lunsj underveis og avslutter dagen med en hyggelig middag.

Dag 3 / 4
Vi ser på flere boliger i andre områder, Vi spiser lunsj underveis og avslutter dagen med en hyggelig middag. Hvis du allerede har funnet din drømmebolig vil vi sette i gang prosessen med alt du trenger for å gjøre et trygt og godt boligkjøp. Kanskje trenger du mer tid og må hjem for og tenke og sortere alle inntrykkene. Når det er klart for hjemreise kjører vi dere til flyplassen.
 
Privat nettside
http://www.solymar.no/
Kart over området
Se Kart

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss her

Andre boliger fra samme tilbyder

Til salgs

Spaniasommer -  viktig info om annonsene og innhold 
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale om leie inngås oppfordres interessenter å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!